Interview med Challenge Copenhagen

20 oktober 2009 af

Challenge Copenhagen 2010

Jeg har haft fornøjelsen af at Challenge Copenhagen har lagt øre til at jeg har fortalt om mig selv, som jeg ellers ikke bryder mig særlig meget om *, om livet som en helhed set fra et par stramme lycra bukser og udtrådte løbesko og om selve stævnet som jeg glæder mig rigtig meget til, nemlig Challenge Copenhagen.

Interviewet kommer i to dele på Challenge Copenhagens hjemmeside.

Efter som jeg netop har trukket stikket på 2009 sæsonen så kommer stort set al min træning frem til august næste år til at dreje sig om en ting..at gøre det så godt som overhovedet muligt til stævnet i København.

Jeg glæder mig allerede helt vildt til endelig at kunne lave en ironman på dansk jord og så enda i verdens dejligste by.

* en kæmpe løgn